Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Droomhuis of bedrijfspand laten bouwen?

Dan is De Makerië uw partner, traditioneel bouwen is ons uitgangspunt, waarbij we uw specifieke wensen natuurlijk niet uit het oog verliezen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u vrijblijvend contact met ons op en in een persoonlijk gesprek zetten we graag de mogelijkheden en opties voor u op een rij. we begroeten u graag!

Namens het voltallige team wensen wij u tot ziens.

Kleine of grote verbouwing?

Wij helpen u graag, met onze jarenlange ervaring en ons team van vakmensen en specialisten kunnen wij u ondersteunen en helpen bij een verbouwing. Verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor uw wensen, neem contact op en we adviseren u graag. Van idee tot uitvoering de Makerië is uw partner

Bij ons op de zaak of op locatie nemen wij graag de mogelijkheden met u door. Bel of stuur een mail wij zijn u graag van dienst.

Dienstverlening, kennis en een betrouwbare partner, de Makerië Daarle, graag tot uw dienst.

Onderhoud

Onderhoud is de meest ondergewaardeerde sectie binnen de bouwnijverheid. Door het plegen van onderhoud volgens een vooropgezet schema passend bij uw situatie kunt u heel veel geld besparen. Dure reparaties en renovaties blijven op deze manier achterwege. We stellen graag samen met u een plan op en het regelen het vervolgens graag voor u!

Op deze manier kunt u lang genieten van uw woning, kantoor of bedrijfspand.

Is uw interesse gewekt neemt u dan contact met ons op.

Renovatie

Is uw object aan renovatie toe vanwege achterstallig onderhoud, of wilt u de bestaande ruimte(s) moderniseren en energie efficiënter maken. Dan bent u bij ons aan het juiste adres, we werken met duurzame materialen en met een grote mate aan ambachtelijke vakkennis kunnen we uw wensen realiseren. Heeft u een project? Wij brengen graag vrijblijvend een offerte uit.

De Makerië Daarle uw partner in renovatie.

Timmerfabriek De Makerië

Kozijnen, ramen & deuren

Wij produceren in eigen huis, daarom kunnen wij een ruime sortering bieden in materiaal en/of uitvoering. Wij nodigen u graag uit bij ons aan de zaak om met eigen ogen kennis te nemen van het proces. Op dit moment kunnen wij ook de mogelijkheden met u bespreken.

Een bijkomend voordeel is dat ook de work flow in eigen beheer is, wij zijn dus niet afhankelijk van toeleveranciers en kunnen derhalve doelmatig en op tijd produceren, zo staan ramen en kozijnen niet onnodig lang in weer en wind maar worden Just in Time geleverd!