Al 25 jaar uw betrouwbare bouwpartner!

Over De Makerië

Aannemingsbedrijf en Timmerfabriek De Makerië uit Daarle is een veelzijdig familiebedrijf. Kwaliteit, betrouwbaarheid, korte lijnen en duidelijke communicatie zijn kernwaarden die passen bij het werk dat wij afleveren. Samen met een team van 14 personen streven wij naar het gewenste eindresultaat van de klant.

De Makerië is voornamelijk actief in de sectoren nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Tevens beschikken wij over een eigen timmerfabriek. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en op maat maken van kozijnen, ramen en deuren. Tevens kunnen wij ook kunststof kozijnen leveren en plaatsen.

Graag raken wij in een vroeg stadium betrokken bij het ontwikkelen van uw bouwplannen, waardoor wij mee kunnen denken en u optimaal kunnen adviseren.

Hebt u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek? Aarzel dan niet, het verplicht u echter tot niets.

Maak kennis met ons team

De Makerië is een echt familiebedrijf waar we trots op zijn! Ambachtelijk bouwen is ons uitgangspunt

Bert HorstinkEigenaar/planner
Al jarenlang werkzaam in de bouw, ervaring en vakmanschap is waar ik voor sta. Ik help u graag bij al uw bouwtechnische vraagstukken.
Mark HorstinkWerkvoorbereider
Na een afgeronde studie en jarenlange ervaring in het familiebedrijf ben ik uw aanspreekpunt voor aannemerij vraagstukken.
Rene KleinjanWerkplaats chef
Al jarenlang een gewaardeerde kracht bij de Makerië, heeft u productspecifieke vragen, of vragen die gerelateerd zijn aan planning dan help ik u graag verder.